Thursday, 31 May 2012

fAkE BrEAk uP

aku menangis bukan sebab aku perlukanmu, bukan sebab aku mahu kau kembali padaku tetapi sebab aku sedar yang aku terpaksa belajar untuk melepaskan kau pergi..

aku akhirnya dapat menerima perpisahan kita dan benar-benar yang aku boleh hidup tanpamu. aku dapat menerima tragedi cinta kita. tapi kau tersenyum pada aku dan merosakkan segala-galanya dan aku tewas dan jatuh cinta sekali lagi.

soal hati tiada undang-undang apatah lagi paksaan. tiada kasih yang lebih manis daripada kasih cinta dan tiada kasih yang lebih ngeri daripada putus cinta. cinta sejati ialah apabila kita masih mampu tersenyum sambil mendoakan kebahagiaan untuknya walaupun jika terpaksa melepaskannya pergi

orang yang putus cinta sering kali berakhir dengan air mata.. dan orang yang putus cinta itu ialah AKU...........



dan ini semua hanyalah palsu. hanya FAKE BREAKUP!!!
p/s: salam sayang khas buat kamu NUR ZITA BINTI MOHD RAZAK....
leave your comment peeps ! tQ

TeNtANg AkU

salam... ni permulaan aku buat blog ni... sebenarnya aku tak tahu mcm mana nk buat blog ni... tp dengan bantuan seseorang tu terjadi nn terwujudlah blog nie... terima kasih ye awak sebab tlg buatkn blog ni untuk saya.. baiklah, nama aku biasa-biasa saja MOHD RIDZUAN BIN AHMAD ZANI (kata orang ni name yg sesuai dengan PLAYBOY) haha.. entahla ak poun tak tahu tapi aku bukan playboy ok.... haha.. umur aku 20 thun ni.. seorang yang pendiam.... takde ape-ape pon yang special ngn aku nie... n takde benda pon nak cerita kat sini.. tapi aku erita la sikit kan... penat dia buat blog ni untuk aku.. so update la sikit ka.. ok lah, sampai sini dulu aku tulis.. nanti aku update lagi.. salam...

p/s terima kasih sayang...

leave your comment peeps ! tQ